Aanmeldformulier Opening Motorinstructeur.nl

Leuk dat je de opening van Motorinstructeur.nl komt bijwonen!

Vul onderstaand formulier in en geef je voorkeuren aan. Zowel rijders als niet-rijders zijn welkom! Bovendien is deelname aan de activteiten (Heuvelrit en/of Adventure Bike Rider Trophy) volledig gratis!

Bijwonen?(vereist)

N.B.: Bezoekers die niet willen of kunnen deelnemen aan de activiteiten (Heuvelrit of Adventure Bike Rider Trophy), maar wel willen komen kijken onder het genot van muziek, drankjes, motoren en een gezellige sfeer, zijn van harte welkom vanaf 13:00 uur en worden ook vriendelijk verzocht bovenstaand formulier in te vullen.

Bij deelname aan de activiteiten dien je te beschikken over een eigen motor en rijbewijs (categorie A). Deelname aan de Adventure Bike Rider Trophy is gelimiteerd tot slechts 20 plekken (VOL = VOL) en er geldt een minimale cilinderinhoud van 600 CC. Allroad banden en off-road ervaring zijn vereist tijdens zowel de off-road Heuvelrit als de ABR Trophy. Zonder off-road ervaring of allroad banden kun je deelnemen aan de Heuvelrit over verharde wegen. De Heuvelrit is een individuele GPX-route. Hiervoor dien je ook te beschikken over een eigen navigatiesysteem. Voor de off-road Heuvelrit wordt het gebruik van de OsMand-app aangeraden of een navigatiesysteem waarop je een GPX-track (spoor) kunt inladen.

Registratie als deelnemer aan de activiteiten is pas definitief als jouw aanmelding per email is bevestigd. Exacte locatie in Zuid-Limburg en overige belangrijke informatie wordt enkele dagen vóór het evenement verzonden aan de deelnemers (uiterlijk woensdag 18 september). Hopelijk tot zondag 22 september!