Opening Motorrijschool Motorinstructeur.nl

Beste motorrijders en motorliefhebbers,

Ik ben blij om jullie eindelijk – na maanden van voorbereiding – te kunnen uitnodigen voor de feestelijke opening van mijn Motorrijschool Motorrijinstructeur.nl! Kom ook samen met mij de kickstart van mijn nieuwe rijschool vieren op zondag 22 september!

Programma

Vanaf 10:00 uur zijn motorrijders van harte welkom om deel te nemen aan de Heuvelrit: on- en/of off-road GPX-routes door het Zuid-Limburgse heuvellandschap. Dit is een geweldige kans om je rijvaardigheden te testen en het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap te verkennen.

Vanaf 13:00 uur is iedereen welkom om de opening van Motorinstructeur.nl bij te wonen. Geniet van de gezellige sfeer met een drankje, leuke muziek, motoren en natuurlijk niet te vergeten: dé spannende Adventure Bike Rider Trophy – een on- en off-road rijvaardigheidswedstrijd! Laat je motiveren en inspireren door de deelnemers en kom erachter hoe leuk motorrijden kan zijn. Deelname aan deze wedstrijd is alleen mogelijk op uitnodiging of na inschrijving.

Meld je aan als bezoeker of deelnemer via onze website: Motorinstructeur.nl. Wacht niet te lang, want voor deze “eerste editie” van de ABR Trophy zijn maar 20 plekken beschikbaar en vol = vol! Vergeet je ook niet aan te melden als bezoeker zodat wij weten of we op je kunnen rekenen.

De festiviteiten duren tot circa 16:00 uur. De exacte locatie in Zuid-Limburg wordt een week van te voren via e-mail bekend gemaakt, evenals alle overige belangrijke informatie voor bezoekers en deelnemers. We hopen je daar te zien voor een dag vol plezier, avontuur en motoren!

Met vriendelijke groet,

Danny Plesz
Motorinstructeur.nl

RSVP: Laat je weten of je komt? Graag voor 16 september via Motorinstructeur.nl.