Adventure Bike Rider Trophy tijdens Opening Motorrijschool Motorinstructeur.nl

Ben jij klaar voor een spannende uitdaging? Tijdens de feestelijke opening van Motorrijschool Motorinstructeur.nl op zondag 22 september, is de Adventure Bike Rider Trophy 2024 één van de activiteiten! 

De ABR Trophy zal de rijvaardigheden van de deelnemers gaan testen. De verschillende uitdagende opdrachten die ze zullen gaan krijgen zullen voor bezoekers op z’n minst even leuk en interessant zijn om naar te kijken. Het belooft in ieder geval een spektakel vol adrenaline en plezier te worden!

Deze rijvaardigheidsproef wordt georganiseerd door Danny Plesz, de oprichter van Motorinstructeur.nl, die een passie heeft voor allroad motorrijden, ook wel adventure motorrijden genoemd. Deze passie deelt hij graag om geïnteresseerden en nieuwsgierigen te laten zien hoe leuk motorrijden kan zijn. Maar ook hoe je – zowel on-road als off-road – meer vaardigheden en vertrouwen op de motor kunt krijgen. Ook als je al je rijbewijs hebt. De deelnemers zijn allemaal motorvrienden die hij door samen te rijden, samen te trainen of door samen deel te nemen aan soortgelijke evenementen heeft leren kennen. De vele gelijkgezinde mensen die je tijdens het motorrijden leert kennen is een leuke bijkomstigheid.

Dus waar wacht je nog op? Laat je motiveren en ontdek hoe leuk motorrijden kan zijn. Misschien raak je geïnspireerd om ook je motorrijbewijs te halen of je rijvaardigheden verder te verbeteren. Kom langs, geniet van de actie en beleef een geweldige dag vol motorplezier!

In de komende dagen stellen we de deelnemers alvast aan je voor. Volg ons hiervoor op de sociale media Instagram en Facebook. Aanmelden als deelnemer voor de Adventure Bike Rider Trophy kan helaas niet meer doordat we deze eerste editie kleinschalig willen houden als onderdeel van iets groters, namelijk de opening van Motorrijschool Motorinstructeur.nl. Maar je kunt je wel nog via onze website aanmelden als bezoeker en/of deelnemer van de Heuvelrit op verharde en onverharde wegen!

Mis het niet en tot ziens op 22 september bij de opening Motorinstructeur.nl! Vergeet je niet aan te melden via onze website. Bezoek deze pagina voor meer info.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *